Framtid

Jag kan inte säga annat än att jag är lite orolig för framtiden. Mycket blandade tankar. Jobb.. hur blir det med det? Kanske att man skulle kunna hyra stol någonstans, i och med att jag inte vill gå trainee kan jag inte va kvar på min praktik :/ det hade ju annars vart det bästa. Jag ska söka jobb i princip överallt har jag tänkt mig, för arbetslös det vägrar jag!! haha hur ska jag då finansera min shoppning?
Ett mindre problem är ju att om jag inte kommer att ha "en fot" inom frisörkretsen, hur ska jag då kunna hålla mig med saxar och färger? de flesta är ju grossister som enbart levererar till salonger.


Art Nail



Busenkelt att få fina naglar! Gjort på 2 minuter!
du behöver:
* "Lovie" art nail, vit, köpt på ö och b ca 25 kr, bästa med lacket är att borsten är smal och lätt att göra fina linjer
*"Lovie" nail, silverglitter, ca 25 kr.
*ett genomskinligt lack

börja med att måla tippen vit. låt torka.
Lägg sedan genomskinligt lack. låt torka
till sist använd glitterlacket försiktigt och gör lite oregelbundna mönster för att slippa få en "kant"

Så! enkelt sätt att göra sina naglar lite roligare :)

hejsan hoppsan!

besviken amanda sitter nu vid datorn efter ett x antal misslyckade försök att få beställt min balklänning!!!

att betala via nätet är kiss! vad är det för fel på hederliga postförskottet eller fakturan???!! gaaah

Äntligen!

Min blogg har krånglat varje gång jag försökt uppdatera sen sista inlägget!! i två veckor!!

Men nu verkar det som att den ska fungera :)

Jag vill lova att det har vart mycket att göra det senaste, bal och visníng är i mitt huvud 24-7. Nu har jag äntligen bestämt mig för vilken klänning jag vill ha och i vilken färg! Måtten ska tas och klänningen beställs förhoppningsvis på måndag :) tar ju ett tag att få den från kina...

Hur ska jag lyckas få med mig min kära pojkvän på balen då? Både i fråga om pengar och... tja vilja. Som student har jag ju knappast råd att bjuda.. 580 kr/person + kostym. baaah!
Hade vart riktigt tråkigt att inte få ha med sig sin man på ett sådant här event.

Nu ska jag släppa det här för en stund och äta nybakat bröd :)

sjukling



Nerkrypt under täcket med datorn i knät, ligger jag och snuvar!
Måste egentligen plugga också.. har prov imorgon!
Igår fick jag reda på mina resultat i både religionen och matten på de senaste proven
Religion A: 4 poäng från mvg
Matte c : 1 g och 1 vg poäng ifrån vg

Känns mycket bra tycker jag i och med att det vart så mycket nu det senaste!

Askigt blond



Tänkte passa på nu när jag ändå sitter här vid datorn att tipsa om ännu en produkt!
Goldwell colorance, color styling mousse, PA (grafit) är en toningsmousse som appliceras på ny tvättat, blött hår, sköljes ej ur. Försvinner vid nästa tvätt... dock bör man passa sig för att använda den på blonderat hår då den kan slå över och bli lila...!
Det jag vill tipsa om med denna produkt är egentligen inte det den är till för... Jag är ju blond för tillfället och efter varje blondering måste jag göra en nyansering, jag vill ha den där askiga snygga tonen på mitt hår. Det är verkligen supersvårt att få tag i en bra asktoning som man kan göra hemma. Det är inte alltid jag har tid att få gjort det på skolan eller praktiken, så jag började exprimentera med PA på mitt löshår.

Här kommer den viktiga delen:
*Blanda två delar inpackning eller balsam med en del PA (obs! blanda efter önskat resultat. För lite grå ton blanda mindre med PA, för mycket grå ton blanda mer med PA)
*håret ska va blött och gärna nytvättat
*blandningen ska appliceras snabbt och var noga med att det blir jämnt!
*sedan ska det bara sitta i tills du ser att du har fått den ton du önskar, ofta sköljer jag direkt efter applicering, på mitt hår sätter det sig supersnabbt!

Det är bra alltid bra att försöka hålla sig till ett schampo och balsam som inte innehåller siliconer (oftast dimethicone i innehållsförteckningen)

Jag brukar använda kerasilk att blanda med, fast treatment då, istället för schampo som på bilden!



Mirakel för dina toppar!



Jättebra silicondroppar ( som givetvis är lättlösliga siliconer) den är liten i sin storlek, men otroligt dryg, endast en liten droppe krävs per gång.
Denna är helt klart med på min inköpslista!
ca 164 kr på salong!

Saturday

Dagen började på bästa sätt, alltså med shopping :D älskar att springa runt på erikshjälpen och fynda! Second-hand är för mig ett relativt nytt intresse. Jag vet många i min omgivning som tycker det är nästintill äckligt med second-hand, jag håller inte med! visst man kanske inte köper en säng på ett sådant ställe, men kläder och möbler tycker jag är helt ok. Jag menar man köper ju inget man tycker ser ofräsht ut? plus att man tvättar det ju noga för säkerhetsskull :)
Agree??

idag har jag och min pojkvän ätit middag hos hans föräldrar, gott och trevligt! sedan åkte vi tillbaka till lägenheten (där vi befinner oss nu) och kollade på film :)


ps. lägger upp vad jag fyndade imorgon :)

Stora planer!

Jag har skickat en förfrågan till pure cosmetics om att bli säljar värdinna, så mycket älskar jag deras puder, Cailyn! Om de nu godkänner min förfrågan kommer jag att anordna såkallade "sminkpartyn", jag hoppas att detta intresserar många! Alla cailyns produkter är helt fria från parabener och består enbart av naturliga mineraler. Dessutom är pudret mycket effektivt, det ger en fin täckande yta, utan intrycket av att man ser "spacklad" ut! på bilden nedan har jag en lätt vardagsmake som består enbart av cailyns produkter.



Det jag gillar bäst med pudret förrutom att det jämnar ut så fint, är att det är 3 i en... concealer, foundation och puder! mer plats i sminkväskan för ögonskuggor :)

nu börjar jag bli lite trött, endast jag är vaken sedan en timme tillbaka! Blir svårt att somna utan min man vid min sida, han är i lägenheten och har grabbkväll ... alltså får jag så snällt flytta ut tills imorn... haha.

God natt mina goa läsare!

Nailfinity #882

Max Factor Nalfinity 882 Angel Nails




Älskar detta lack från max factor, så härligt nyans! Bra hållbarhet också! Lite metallic-känsla piggar upp en matt outfit.
Blir ditt för 85 kr på kicks

Lätt sminkning på mamma


Nu!!

Nu tänker jag göra ännu ett försök att börja blogga :)
hoppas det finns blogg.se som app till iphone snart, det blir så mycket enklare i och med att den har jag alltid på och alltid med :)


Jag har lagt upp en ny header som är lite mer passande, nu förtiden är jag väldigt ljus och kortklippt på ena sidan :) kände att det var dags för något drastiskt, ska ju synas vilken linje man går :)

Ser fram emot morgondagen som innefattar second-hand och middag hos pojkvännens föräldrar, samt pulkaåkning med fina vänner ♥


RSS 2.0