Tjolahopp!

Helt okej väder idag :)
Nu har jag äntligen lyckats byta bort inför gesällen till mental träning och stresshantering :)

samtidigt som det känns segt med ett helt år till i skolan så är det också mycket roliga saker som man längtar till :) vi har tillexempel kommit igång bra med vårt projektarbete som kommer blii sååå grymt! sponsorer fixat, lokal bestämt och så har jag bara en modell som jag fortfarande inte vet vem jag ska fråga.

Idag blev jag faktiskt tillfrågad om jag ville gå modell för en tjej på skrädderi :) gud så glad jag blev! så i mars 2011 så kommer jag inte bara ha modeller som går för mig med mina skapelser, jag kommer gå modell för någons skapelser med :) skillnaden är att det jag ska bära upp är kläder, det mina modeller ska bära upp är frisyren :)

Mycket glada gubbar nu känner jag! men hur kan man låta bli när det är så jag kännner mig =))))


HÅHÅ JAJA!

Totalt glömt bort min kära blogg! dåliga mig! Tiden har gått så himla snabbt, sommarlovet är ju snart över med.. Hallå eller? jag vill väl inte börja skolan igen .. redan... eller a den 23:e känns tidigt.

den här sommaren har det vart mycket shopping kan jag erkänna. MÅnga fina köp och beställningar =)
Från alla möjliga olika städer här omkring. Självklart en del i självaste city i uddevalla, så lätt att bara slinka in lite snabbt på väg från jobbet. Sen torp då såklart. Några Överby och även två resor till härliga götet! I början av sommaren var jag i ullared och nu till hösten får det nog bli en svängis till lager.

Jaaa,, som ni hör har jag vart allt annat än sysslolös! Nu imorn går jag in på min 5:e och sista jobbvecka, gud så skönt det ska bli att vara ledig lite =) även om det bara är en vecka.


Idag var min mor å far, min bror å jag en sväng till mellerud, närmarebestämt maritzaboden! Men standarden på det stället är ju inte vad det var. Det var väldigt dåligt med möbler över huvudtaget.. Tråkigt! Så vi letade vidare och hamnade på en loppis närmare hem. Där fyndade min bror för fulla muggar till sin blivande lägenhet. (ser mörkt ut i och med att det han köpte var: grogg-glas, shot-glas, ölglas och spritbehållare med ishink..)

Jahopp nu får det vara nog fför denna gång =)
Kommer saknaa hassen denna veckan när jag jobbar på bäcke, då vi inte kommer träffas förrän fredag :(

Tack och hej leverpastej


RSS 2.0